مشتری عزیز،برای پیدا کردن پمپ مناسب از قسمت فیلتر محصولات تعداد طبقات و تعداد واحدهای ساختمان را انتخاب نمایید.

پشتیبانی 24 ساعته
 09124765795

برای پیداکردن پمپ مناسب از قسمت فیلترها،تعدادطبقات و واحدهای ساختمان را انتخاب نمایید.

در قسمت زیر تعداد طبقات - تعداد واحد - و متراژ ساختمان را انتخاب نموده و دکمه فیلتر را بزنید...

اگر اطلاعات فنی کاملی دارید بازدن دکمه زیر مستقیم وارد فروشگاه شوید.

اطلاعات فنی مربوط به انتخاب پمپ

مشتری عزیز وبسایت مهندسی فاضلاب :

پمپ آب وسیله ای است مکانیکی برای جابجایی و انتقال انواع مایعات که با افزایش فشار، باعث جابجایی مایعات به ارتفاع بالاتر یا حتی پایین تر  می شود. پمپ ها در صنایع مختلف کاربردهای مختلف و فراوانی دارند. پمپ ها از منابع انرژی مختلفی استفاده می کنند که شامل پمپ ها با کارکرد دستی، برقی، موتورهای درون سوز و نیروی باد می شود پمپ ها دارای اندازه های مختلفی هستند که از سایز میکروسکوپی برای کارهای پزشکی تا پمپ های بزرگ صنعتی را شامل می شود.

از پمپ ها برای انتقال و یا جابجایی سیال از یک نقطه به نقطه دیگر در یک سیستم لوله کشی و یا هیدرولیک استفاده می شود پمپ ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام کاربرد خاصی دارند.
انتخاب پمپ مناسب برای یک ساختمان و یا آپارتمان  تاثیر مستقیم در عملکرد آبرسانی بین طبقات مختلف یک ساختمان دارد، و مشکلاتی چون کم فشار بودن آب در طبقات مختلف ساختمان ، گریبان گیر ساکنین آپارتمان نخواهد شد.

امروزه به دلیل فشار آب کم در بسیاری از ساختمان ها، استفاده از پمپ آب و مخزن  بسیار رایج می باشد. این وسیله ، آب دخیره شده درون مخزن را به شبکه آبرسانی ساختمان هدایت می کند. به زبان ساده تر پمپ آب خانگی می تواند با تبدیل جریان الکتریکی به انرژی مکانیکی آب را با فشار کافی به ارتفاع بالا هدایت نماید. 

انواع پمپ آب خانگی:

انواع مختلفی از پمپ آب خانگی وجود دارد که بسته به دبی (حجم آب در واحد زمان ) و ارتفاع آبرسانی تقسیم بندی می شوند. با این حال به طور کلی پمپ های آب خانگی معمولا به دو دسته پمپ های جتی و پمپ های بشقابی تقسیم بندی می شوند.

  1. پمپ جتی:
     
     پمپ های جتی یا خودمکش را می توان بسته به میزان فشار هوا تا چندمتر بالاتر از مخزن آب نیز نصب نمود. البته نیرویی که صرف مکش می شود طبعا از هد یا حداکثر ارتفاع آبرسانی پمپ خواهد کاست. این پمپ ها نسبتا پر سروصدا هستند.
  1. پمپ بشقابی: 
     این پمپ ها در توانهای برابر نبست به پمپهای جتی هد کمتری ( بیشینه ارتفاع آبرسانی ) دارند. در مقابل دبی ( حجم آب در واحد زمان ) بیشتری دارند.  پمپهای بشقابی خودمکش نیستند و منبع ذخیره می بایست در ارتفاع برابر یا بیشتری از این مخازن نصب شود.
  2.  پمپ شناور: 
     پمپ های شناور معمولا فاقد مخزن تحت فشار بوده و آب را از داخل چاه پمپاژ می کند و به همین دلیل میزان مصرف انرژی در این نوع پمپ ها نسبت به پمپ های جتی بسیار کمتر است. پمپ های شناور به طور عمده برای انتقال آب از چاه های عمیق استفاده می شود.
  1. پمپ سیرکولاسیون: 
    مانند پمپ آب درگردش شوفاژخانه
    که البته با وجود کارشناسان با تجربه ما نیاز به این همه اطلاعات برای انتخاب پمپ ندارد و در ابتدای همین صفحه با انتخاب فیلتر مناسب می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید

در ادامه، یک سری از واژه های فنی و کلیدی را که در صنعت تولید پمپ کاربرد اساسی دارند، به همراه معانی آنها مورد بررسی قرار خواهیم داد. 
دبی (آبدهی)
میزان عبور سیال از یک مقطع در واحد زمان ،  دبی می باشد و معمولا آن را با Q نمایش می دهند.
که می تواند بر حسب لیتر بر دقیقه، لیتر بر ثانیه و یا متر مکعب در هر ساعت محاسبه شود. 

هد (ارتفاع) یا فشار پمپ:

یعنی یک پمپ تا چه ارتفاعی (در شرایط استاندارد) می تواند سیال را تحت فشار بالا ببرد.  فشار پمپ بر حسب بار bar و PSI و کیلو پاسکال (kpa) بیان می شود. به عبارت دیگر Head به معنای ارتفاع بوده و به اختلاف سطح اشاره دارد.  مقدار ارتفاع پمپاژ هر پمپ بر اساس قطر پروانه و سرعت گردش موتور پمپ محاسبه می شود و نوع سیال پمپاژ شونده حائز اهمیت نمی باشد. 

فشار (Pressure)

یعنی مقدار فشار وارد شده بر روی هر واحد از سطح زمین (برای مثال Kg/cm2) و باید دقت داشت که با مقدار ارتفاع اشتباه نشود. با نصب یک مانومتر در خروجی پمپ می توان افزایش فشارهای زیر را اندازه گیری کرد.

افت ارتفاع پمپاژ:

با عبور سیال از لوله ها، فیلتر و یا شیرها و در اثر اصطکاک با جداره داخلی آنها مقدار جریان سیال و در نتیجه ارتفاع پمپاژ تا حدودی کاهش می یابد که به آن افت ارتفاع گفته می شود. 

جرم مخصوص سیال:

منظور از جرم مخصوص سیال و یا مایع، وزن آن سیال/مایع در یک واحد اندازه گیری خاص می باشد که معمولاً بر اساس واحدهای اندازه گیری Kg/dm3 و یا Kg/l سنجیده می شود.

توان خروجی

به مقدار توان (انرژی) وارد شده به سیال توسط پمپ، توان خروجی پمپ گفته می شود که به سه عامل دبی، ارتفاع و وزن سیال بستگی دارد.

برای مثال توان خروجی پمپ مورد استفاده جهت پمپاژ بنزین بسیار پایین تر از توان خروجی پمپی است که جهت پمپاژ اسید سولفوریک مورد استفاده قرار می گیرد زیرا وزن هر دو سیال متفاوت می باشند. تمامی پمپ ها با کمک الکتروموتور و یا موتورهایی که در داخل خود دستگاه نصب شده اند، قادر به پمپ سیالات می باشند. قدرت (توان) مورد نیاز پمپ جهت کارکرد و پمپاژ سیالات را توان مصرفی می گویند.

توان مصرفی

به توان وارد شده به پمپ توسط موتور و انتقال آن به سیال، توان مصرفی پمپ گفته می شود. به واسطه عواملی همچون اصطکاک سیال با لوله ها و یا افت های هیدرولیکی طبیعی در خود دستگاه، همواره توان خروجی پمپ کمتر از توان مصرفی ان بوده که عمدتاً کمتر از عدد یک و بصورت درصد محاسبه می شود که به این درصد راندمان پمپ گفته می شود.

راندمان:

با تقسیم توان خروجی پمپ بر توان مصرفی، راندمان پمپ به دست می آید.
دوست عزیز  اطلاعات فنی مطرح شده بیشتر به علاقه مندان توصیه می شود با وجود کارشناسان با تجربه ما نیاز به این همه اطلاعات برای انتخاب پمپ ندارید و در ابتدای همین صفحه با انتخاب فیلتر مناسب می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

موارد زیر تجربیات کارشناسان فروشگاه درباره پمپ می باشد.

دوست عزیز تا اینجا با مفاهیم پمپ تا حدودیی آشنا شدیم و متوجه شدیم که پمپ های موجود در بازار هر کدام کاربرد خاصی داشته و هر پمپی مناسب هر کاری نیست در نهایت برای اینکه ما پمپ مناسبی برای مجتمع یا آپارتمان خود انتخاب کنیم بایستی هوشمندانه تصمیم بگیریم .مجتمع ها و آپارتمانها برای اینکه آب رسانی درست در جهت های عمودی و افقی به قسمت های مختلف ساختمان داشته باشند بایستی از نظر فنی درست انتخاب شوند و مواردی چون هد ،دبی ،فشار و توان خروجی و در نهایت راندمان پمپ برای آن واحد ساختمان یا مجتمع محاسبه شده و در نهایت انتخاب درست صورت گیرد.

اگر پمپی با فشار یا دبی نامناسب برای یک آپارتمان مثلا 5 طبقه و هر طبقه 3 واحد انتخاب شود بعد از نصب و راه اندازی رفته رفته مشکلات هویدا شده و همه ساکنین ساختمان معترض می شوند که در نهایت منجر به ضر و زیان مالی و بالاتر از آن باعث ناراحتی اعضای محترم آن ساختمان می شود.بنابراین مدیر یک ساختمان باید تخصص زیادی در انتخاب پمپ مناسب برای خرید و جایگزینی پمپ ها داشته باشد، که این امر هم منطقی نیست یعنی اینکه مدیر یک ساختمان الزاما یک متخصص انتخاب پمپ نیست .در نهایت می خواهیم خدمت شما عرض نماییم کارشناسان فروشگاه بعنوان متخصص این امر در خدمت شما خواهند بود.

در نهایت برای اینکه ما انتخاب درست داشته باشیم:
1-باید موارد فنی پمپ را مطالعه کرده و انتخاب کنیم!که از حوصله خیلی از عزیزان خارج است.
2-در خرید های حضوری از راهنماییهای کارشناس فروش بهره مند شوید.
3-در صورتیکه کاربر وب سایت ما هستید و قصد خرید از ما را دارید، ما با روش درست و تجربی بهترین انتخاب را به شما می دهیم و دیگر نیاز نیست مفاهیم فنی خارج از تخصص شما مطرح شود و تصمیم گیری را برای شما ساده نمودیم.توانایی و راندمان هر پمپ با سه مساله در ساختمان ارتباط مستقیم دارد:
1- تعداد طبقات ساختمان
2-تعداد واحد های ساختمان
3-متراژ ساختمان
شما مشتری عزیز با وارد کردن این سه مورد در فیلد های ابتدای صفحه اصلا نیاز ندارید که کل پمپ های فروشگاه را تک به تک بررسی و تحلیل کنید ،کارشناسان با تجربه ما با در نظر گرفتن این موارد چند پمپ را در اختار شما قرار داده که در نهایت این چند پمپ از نظر فنی تفاوت چندانی خواهند داشت و ممکن است مدل یا زمان خرید و یا بسته بندی و برند در قیمت آنها تاثیر گذار باشد و البته غافل نشویم از اینکه کارشناسان ما حداقل مشخصات فنی و کیفیت پمپ تا حداکثر مشخصات فنی و کیفی را به شما پیشنهاد میدهند.

سبد خرید