انشعاب فاضلاب و اتصال آن کاملا رایگان است.
انشعاب فاضلاب یکی از اصطلاحات نامفهومی است که شرکت آب و فاضلاب هیچ توضیحی بصورت عمومی برای آن ارائه نکرده است و تعدادی از پیمانکاران از این ناآگاهی مردم سواستفاده کرده و کلاه بزرگی بر سر مردم می گذارند .
شرکت آب و فاضلاب برای کنترل فاضلاب شهری و نشت نکردن این فاضلاب ها به سفره های زیر زمینی از بانک جهانی وامی دریافت کرده است تا بتواند شهر های ایران را به شبکه فاضلاب شهری تجهیز کند این طرح مورد تایید سازمان های جهانیست پس اتصال به شبکه فاضلاب شهری از نظر علم روز دنیا مورد تایید قرار گرفته است. ( تا اینجا درست ؟)
.شبکه اصلی فاضلاب شهری در شهر تهران تقریبا جلو منازل همه اجرا شده است
اگر نمیدونید این شبکه چیه باید بگم همون لوله های مشکی موج دار که تو خیابون اجرا می کردن و الان هر چهل یا پنجاه متر یه دریچه گرد به اندازه 70 سانت داره ( اندازه یه چرخ ماشین هستن این دریچه ها)
خب حالا اون بالایی ها پیش زمینه بود باید بریم سر اصل مطلب
برای اتصال منزل شما به شبکه فاضلاب شهری باید شما یک انشعاب داشته باشید .
حالا این انشعاب فاضلاب چیست ؟
انشعاب فاضلاب همان لوله ایست که از شبکه فاضلاب وسط کوچه تا نیم متری جلو درب خونه شما امتداد دارد .
جالب است که بگویم بار مالی این قسمت را شرکت آب و فاضلاب کامل به پیمانکار پرداخت کرده است و شما هیچ چولی نباید تاکید میکنم نباید به پیمانکار شرکت آب و فاضلاب بدهید .
خب چی شد تا اینجا : یعنی تا نیم متری دیوار شما همه چیز برای انشعاب فاضلاب رایگانه و تمام پول رو موقع خرید انشعاب فاضلاب به شرکت آب و فاضلاب پرداخت کردید و هیچ پولی بصورت نقدی نباید به هیچ کسی پرداخت کنید .
در صورت نیاز به مشاوره و یا گرفتن قیمت با ما تماس بگیرید .
خب پس این پیمانکار چرا میاد در خونه ما و میگه باید بهم پول بدید؟
پیمانکار اومده درب خونه من و بهم گفته اگر پول ندی انشعابت وصل نمیشه !!! و شرکت آب و فاضلاب جریمه میکنه شما رو !!! تازه اونی که اومد در خونمون یه نفر تبعه افغانستان بود !!!!
انشعاب فاضلاب یک بخش خارجی دارد که تا بحال در مورد آن صحبت کرده ایم و یک بخش داخلی که که از نیم متری بیرون درب خونه شما حساب میشه و تمام لوله های داخلی منزل شما رو در بر می گیرد اما قسمت داخلی منزل شما که باید مسیر آن تغییر کند از چاه فعلی فاضلاب شما تا سیفون جلو درب منزل شما می باشد
قسمت خارجی که گفته شد بصورت رایگان از طرف پیمانکار بصورت می گیرد (چون پولشو از شرکت فاضلاب گرفته ) اما قسمت داخلی منازل این قسمت همان بخشی است که همیشه سوذجویان از آن استفاده کرده و کلاه برداری ها از این قسمت شروع می گردد و باعث می شود مردم پول زیادی پرداخت کنند .
توجه کنید این کاری است که همه باید در نهایت انجام بدهیم ( یعنی نصب انشعاب فاضلاب به شبکه فاضلاب شهری اگو) فقط باید مراقب تعدادی مسائل باشیم و به تعدادی مسائل آگاه باشیم :
- قیمت این پیمانکار که به درب منزل شما مراجعه کرده است را با افرادی که در سایت ها و اپلیکیشن ها این کار را بصورت اصولی و مهندسی انجام میدهند چک کنید . ( مهندس با متر و تراز بالا سر کار باشه )
- این کارگر هایی که به منزل شما مراجعه کرده اند مهندسی آنها را هدایت نمی کند پس به آنها اعتماد نکنید .
- در بازی های دروغ قرار نگیرید!!! هر شخصی اجازه دارد داخلی منزل ، مغازه یا اداره خودش را به وسیله هر کسی به فاضلاب شهری وصل کند پس این دروغ است که : اگر ما این کارو نکنیم شرکت فاضلاب منزل شما را تایید نمی کند - یا اینکه - شما جریمه می شوید و باید این کار را ما و همین الان انجام بدیم
- این کارگرها وقتی در منزل شما کار می کنند دیگر پیمانکار آب و فاضلاب نیستند و اداره آب وفاضلاب هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد و این پیمانکار مادامی که در حریم منزل شماست پیمانکار شما محسوب می شود نه آب و فاضلاب
- به فرض اینکه شما به این پیمانکار لوله کشی منزل خود را محول کنید در صورت بروز مشکل در داخل منزل شما شرکت آب و فاضلاب هیچ وضیفه ای بر عهده ندارد و شما نیز دیگر نمی توانید آن پیمانکار و کارگر را پیدا کنید در صورتی که اگر پیمانکاران موجود در سایت ها و مغازه ها استفاده کنید می توانید از آنها کار اصولی به همراه قرارداد ضمانت طلب کنید .
- این نکته را هم در آخر بگویم که گاهی پیمانکاران از این حربه استفاده می کنند که ، شهرداری اجازه کنده کاری به شما نمی دهد و فقط ما مجوز شهرداری داریم ( امکان حفاری تا نیم متری بیرون درب شما بدون کنده کاری آسفالت از زیر وجود دارد پس نگران نباشید )
نکات کلیدی راجب حساب کتاب با پیمانکاران
1- لوله کشی باید از روی چاه و بصورت مستقیم تا سیفون اجرا شده دم درب باشد ( مگر در موارد خیلی خاص) مراقب باشید تا از عنور از مسیر های طولانی تر هزینه اضافه پرداخت نکنید .
2- لوله ها باید از جنس پوش فیت باشند.
3- شیب کاملا درست با تراز چک شود.
4- چاه آب باران هرگز پر نشود ( پیمانکاران برای گرفتن هزینه اضافه و حمل نکردن خاک مازاد و تخلیه آن در چاه این چاه را پر می کنند )
5 نظر در “مواردی که باید راجب انشعاب فاضلاب بدانیم”
بسیارسپاسگزار از اطلاع رسانی کامل
ممنونم از شما بابت مطالعه
سلام ما ممنونیم از بابت مطالعه
تونستم با پیمانکار مشکلمو حل کنم داشت سرمون کلاه میگذاشت
ممنونم از مطالب مفید و عالی شما